AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç maşası görmek

Kahve falında saç maşası görmek

Kahve falında saç maşası görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç maşası gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında saçları maşa yapmak işinde başarılı olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç maşa yaptırmak çok güzel işlere gireceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında maşalı saç görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını maşa yaptırmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçı maşa yapmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında saç maşa yapmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulur.

Kahve falında saçına maşa yapmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir