AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları maşa yapmak

Kahve falında saçları maşa yapmak

Kahve falında saçları maşa yapmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları maşa yapmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Kahve falında saçları maşa yapmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını maşa yapmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına maşa yapmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet eder.

Kahve falında saça maşa yapmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında saçı maşa yapmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, tecrübe kazandıracağına işarettir.

Kahve falında saç maşa yapmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir