AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçına maşa yapmak

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Kahve falında saçına maşa yapmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı maşa yapmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saça maşa yapmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını maşa yapmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç maşa yapmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir