AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılı kusmak

Kahve falında saç kılı kusmak

Kahve falında saç kılı kusmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kılı kusmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saç kılı kusmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıl kusmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kusmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında saç kusmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında yerde saç kılı görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kıl görmek saygınlık göreceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında saç kılı toplamak elinize toplu miktarda para geçeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir