AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılı toplamak

Kahve falında saç kılı toplamak

Kahve falında saç kılı toplamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında saç kılı toplamak gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında saç kılı toplamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden kıl toplamak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yemekten kıl toplamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kıl toplamak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında saç kılları görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalettir.

Kahve falında uzun saç kılı görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında saç kılı süpürmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadın saç kılı görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir