AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kusmak

Kahve falında saç kusmak

Kahve falında saç kusmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıhhat kazanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kusmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Kahve falında saç kusmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında saç kılı kusmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzına kusmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik kusmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker kusmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yediklerini kusmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk kusmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir