AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken kusmak

Kahve falında namaz kılarken kusmak

Kahve falında namaz kılarken kusmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hastalıkların kalmayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken kusmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken kusmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kılı kusmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl kusmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında namazda kusmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazını kılmamak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını namaz kılarken görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılmak isteyip kılmamak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken kedi görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir