AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde saç kılı görmek

Kahve falında yerde saç kılı görmek

Kahve falında yerde saç kılı görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde saç kılı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yerde saç kılı görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerde kıl görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında yerde kıl görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında yerden kıl toplamak patron koltuğuna geçeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yerde kıllar görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yerdeki saçları temizlemek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalettir.

Kahve falında yerdeki saçları toplamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir