AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kıl görmek

Kahve falında saç kıl görmek

Kahve falında saç kıl görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında saç kıl gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında saç kılı yemek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekte saç kılı görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın saç kılı görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında saç kılı yutmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç kılı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalettir.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında saç kılı süpürmek saygının ve iletişimin bozulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir