AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek yeni bir başlangıç yapmaya, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine saç kestirmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kazancını artıracağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, makamının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine yorulur.

Kahve falında kızının saç kestirmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir