AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kese görmek

Kahve falında mavi kese görmek

Kahve falında mavi kese görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kese gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında mavi kese görmek onurlu bir yaşam süreceğine, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Kahve falında gebelik kesesi görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Kahve falında ağaç kesen birini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi almak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kese yaptığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında altın kesesi görmek kazançların artacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir