AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya bişey dökmek

Kahve falında halıya bişey dökmek

Kahve falında halıya bişey dökmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, ona kavuşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya bişey dökmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında halının üstüne su dökmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya yağ dökmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıya yemek dökmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya çay dökmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine inanılır.

Kahve falında halıya bişey dökmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Kahve falında halıya su dökmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su dökmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kahveyi dökmek dünya malı edineceğine, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir