AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun yıkamak

Kahve falında sabun yıkamak

Kahve falında sabun yıkamak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutlu bir insan olunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok para kazanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sabun yıkamak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli sabunla yıkamak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına rivayet eder.

Kahve falında sabunla el yıkamak sevinçten gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir