AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin gönlünü alacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak rızkının sonsuz olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla saç yıkamak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak gönlünün ferahlayacağına, kısmetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına inanılır.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir