AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, endişelerin son bulacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet eder.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla saç yıkamak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ticarette öne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir