AnaSayfa / Genel / Kahve falında sap toplamak

Kahve falında sap toplamak

Kahve falında sap toplamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, insanları sakinleştireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sap toplamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında buğday sapı toplamak huzura kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz sapı toplamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sap toplamak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında buğday sapı taşımak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına tabir olunur.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında mısır sapları görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge sapı görmek prestij kaybı yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz sapı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir