AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı botu görmek

Kahve falında ayakkabı botu görmek

Kahve falında ayakkabı botu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı botu gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bot görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında bot ayakkabı görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı botu görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bot ayakkabı giymek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir