AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatçiye gitmek

Kahve falında saatçiye gitmek

Kahve falında saatçiye gitmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında saatçiye gitmek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında saat almaya gitmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saatçiye gitmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kol saati takmak darlık çektiği günlerini unutacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında altın rengi saat görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs saatini kaçırmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında antika kol saati görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla saat görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir