AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla saat görmek

Kahve falında birden fazla saat görmek

Kahve falında birden fazla saat görmek işlerinin başarılı olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok kötü hissedileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla saat gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Kahve falında birden fazla saat görmek hayırlı bir yola girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla ayı görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla hilal görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla koç görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla düğün görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir