AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın rengi saat görmek

Kahve falında altın rengi saat görmek

Kahve falında altın rengi saat görmek üzüntülerin günden güne artacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, komşularla ters düşüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın rengi saat gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek evliyseniz eşle iyi geçime, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi saat takmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında altın rengi saat görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında altın rengi çanta görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında altın rengi para görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın renginde elbise görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında reşat altın almak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir