AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat almaya gitmek

Kahve falında saat almaya gitmek

Kahve falında saat almaya gitmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kendi bildiğini okuyacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında saat almaya gitmek gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Kahve falında saat almaya gitmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında saat almayı görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında saat alıp takmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek karamsar ve umutsuz olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı almaya gitmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise almaya gitmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek dertlerin ve sorunların artacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir