AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat yutmak

Kahve falında saat yutmak

Kahve falında saat yutmak atılan adımların boşa gideceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat yutmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında saat yutmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri yutmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında akrep yutmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kertenkele yutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına yorulur.

Kahve falında telefon yutmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında sigara külü yutmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında altın yutmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı yutmak anlaşmazlıklara düşeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir