AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon yutmak

Kahve falında telefon yutmak

Kahve falında telefon yutmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük zararlar edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında telefon yutmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kalem yutmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında sabun yutmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında küçük dilini yutmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çeyrek altın yutmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri yutmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih yutmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Kahve falında vida yutmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir