AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yutmak

Kahve falında altın yutmak

Kahve falında altın yutmak zorlu bir dönem geçirileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yutmak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında çeyrek altın yutmak doğruluğu bulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe yutmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yutmak onlardan fayda göreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yutmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük yutmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye yutmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saat yutmak mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hap yutmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir