AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep yutmak

Kahve falında akrep yutmak

Kahve falında akrep yutmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep yutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında akrep yutmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını yutmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para yutmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uğur böceği yutmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında metal para yutmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ateş yutmak dönülmez yollara gireceğine, imkânlarının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir