AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat seçmek

Kahve falında saat seçmek

Kahve falında saat seçmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, onlarla arasının açılacağına, işsiz kalmaya, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında saat seçmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut seçmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında nar seçmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezar seçmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tabak seçmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyans seçmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eş seçmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında küpe seçmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir