AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş seçmek

Kahve falında eş seçmek

Kahve falında eş seçmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eş seçmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında eş seçmek hayırlı yollara gireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perde seçmek kötü duygularını yeneceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlık seçmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı tabir olunur.

Kahve falında film seçmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin seçmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında isim seçmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında toka seçmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kişinin şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında boya seçmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir