AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe seçmek

Kahve falında küpe seçmek

Kahve falında küpe seçmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe seçmek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Kahve falında küpe seçmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalettir.

Kahve falında terlik seçmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında nar seçmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında halı seçmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye seçmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates seçmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet eder.

Kahve falında meslek seçmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında kapı seçmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir