AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat camı görmek

Kahve falında saat camı görmek

Kahve falında saat camı görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, öz güveninin yerine geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, güzel davetler alacağına işaret eder.

Kahve falında saat camı gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında saat camı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek yanlış adımlar atacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırık saat camı görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camı kırık saat görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saat hediyesi almak bazen umutlarını yitireceğine, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kol saatini unutmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir