AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat hediyesi almak

Kahve falında saat hediyesi almak

Kahve falında saat hediyesi almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında saat hediyesi almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Kahve falında birinden hediye saat almak gönlünce bir yaşamı olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine inanılır.

Kahve falında masa saati hediye almak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek maddi olarak büyüyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında saat hediye görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında altın kol saati hediye almak heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir