AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat almayı görmek

Kahve falında saat almayı görmek

Kahve falında saat almayı görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saat almayı gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Kahve falında saat almaya gitmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat alıp takmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında saat almayı görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Kahve falında abdest almayı öğrenmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ev alıp tamir etmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı almayı görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir