AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı rutubetli görmek

Kahve falında tavanı rutubetli görmek

Kahve falında tavanı rutubetli görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Kahve falında tavanı rutubetli gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Kahve falında tavanı rutubetli görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında rutubetli tavan görmek işlerinin günden güne azalacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tavanda rutubet görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kindar olacağına inanılır.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rutubetli ev görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir