AnaSayfa / Genel / Kahve falında rutubetli oda görmek

Kahve falında rutubetli oda görmek

Kahve falında rutubetli oda görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, rakiplerine yenileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında rutubetli oda gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında rutubetli oda görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sahip olduklarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek başa iş açacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına yorulur.

Kahve falında rutubet böceği görmek bir işe soyunacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek borcunun da hafifleyeceğine, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rutubet görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında rutubetli tavan görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda rutubet görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet eder.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir