AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ve ayakkabı görmek

Kahve falında ayak ve ayakkabı görmek

Kahve falında ayak ve ayakkabı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek borçlarının azalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, zorluklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir