AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altının yırtıldığını görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabısının yırtıldığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yırtılan ayakkabı görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının yırtıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabılarının yırtıldığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabının yırtıldığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir