Kahve falında roka yediğini görmek

Kahve falında roka yediğini görmek sebep olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yüksek bir makamı olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, devlete hizmet etmeye, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında roka yediğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında roka yediğini görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında roka tere görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında roka görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil roka görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil roka yemek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında roka ekmek kazancın günden güne daha da artacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir