AnaSayfa / Genel / Kahve falında roka görmek

Kahve falında roka görmek

Kahve falında roka görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, planlarının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında roka gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında roka ekmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında roka yediğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Kahve falında roka tere görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil roka yemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil roka görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roka görmek sıkılacağı bir haber almaya, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir