AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığına balık yedirmek

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek şöhret ve itibar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yunus balığı avlamak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığıyla yüzmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı yunus balığı görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yunus balığı görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığına ekmek vermek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında yunus balığını kurtarmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında havuz içinde yunus balığı görmek dertlerinden kurtulacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir