AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil roka görmek

Kahve falında yeşil roka görmek

Kahve falında yeşil roka görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil roka gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında yeşil roka yemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil roka görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında roka tere görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında roka görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında roka ekmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında roka yediğini görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşiller içinde olmak günahtan temizlenmeye, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yazı görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir