AnaSayfa / Genel / Kahve falında roka ekmek

Kahve falında roka ekmek

Kahve falında roka ekmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında roka ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında roka ekmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil roka görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında roka görmek düşmanlarla beraber oturmaya, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil roka yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında roka yediğini görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hem işinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında roka tere görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fareye ekmek vermek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek pişiren görmek tabiatı kötü olan kişiye, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir