AnaSayfa / Genel / Kahve falında roka tere görmek

Kahve falında roka tere görmek

Kahve falında roka tere görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roka tere gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında roka tere görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil roka yemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında roka ekmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil roka görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında roka yediğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Kahve falında roka görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tere ekmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağlı ekmek yediğini görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir