AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ucunda yatmak

Kahve falında ayak ucunda yatmak

Kahve falında ayak ucunda yatmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak ucunda yatmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında ayak ucuna yatmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak ucunda yatmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Kahve falında ayak ucu görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında döşekte yatmak işinde dar boğaza gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak her hayalini de gerçekleştireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir