AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ucu görmek

Kahve falında ayak ucu görmek

Kahve falında ayak ucu görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak ucu gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak ucunda yatmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kötü haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında ayak ucuna yatmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak ucu görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek bir ortaklık kurulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan haşere görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uçup konmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir