AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ucuna yatmak

Kahve falında ayak ucuna yatmak

Kahve falında ayak ucuna yatmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayak ucuna yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında ayak ucuna yatmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak ucunda yatmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayak ucu görmek para sahibi olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek eline geçen paraları tutamayacağına, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yatmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda yatmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çadırda yatmak kendisini üzen konuların kapanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir