AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli taşlar görmek

Kahve falında renkli taşlar görmek

Kahve falında renkli taşlar görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli taşlar gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında renkli deniz taşı görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, muradınıza ereceğinize işarettir.

Kahve falında mor renkli taş görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli taşlı yüzük görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli taş görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk taş görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli cam taşlar görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir