AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk taş görmek

Kahve falında mavi renk taş görmek

Kahve falında mavi renk taş görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk taş gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında mavi renkte taş görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli taş görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli taşlar görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk taş görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işarettir.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir