AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli taş görmek

Kahve falında mavi renkli taş görmek

Kahve falında mavi renkli taş görmek türlü musibetlere uğrayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli taş gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renkte taş görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, onlardan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk taş görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli taşlar görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli taş görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşı görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi değerli taş görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir