AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli taş görmek

Kahve falında renkli taş görmek

Kahve falında renkli taş görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında renkli taş gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli deniz taşı görmek zinde kalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk taş görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli cam taşlar görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli taş görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli taşlar toplamak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin her işi severek yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir