AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli taşlar toplamak

Kahve falında renkli taşlar toplamak

Kahve falında renkli taşlar toplamak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, gelir kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında renkli taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında renkli taşlar toplamak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında renk renk taşlar görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında renkli cam taşlar görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli taşlar görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında renkli taşlı yüzük görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir