AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli taş görmek

Kahve falında yeşil renkli taş görmek

Kahve falında yeşil renkli taş görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, itibar göreceğine, büyük kazanç sağlanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli taş gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yeşil renk taş görmek işlerinin günden güne açılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renkli taş görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte taş görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli taş görmek haram mala, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, onlara değer vereceğine inanılır.

Kahve falında renkli deniz taşı görmek ekonomik olarak kalkınacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir